Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί είσαι τόσο μαλάκας ρε Σταύρο Θεοδωράκη;



Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών με πνιγμένα παιδιά στο Αιγαίο, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του Σταύρου Θεοδωράκη στην οποία βρισκόταν κοντά σε παιδιά που κατάφεραν να επιζήσουν το δουλεμπόριο και τη θάλασσα και τους μοίραζε σωσίβια.

Σωσίβια ρε μαλάκα,σωσίβια.

Είναι σα να μοιράζεις σαπούνι και κουμπιά στους φυλακισμένους του Άουσβιτς, κέηκ με πλαστική λίμα μέσα σε φυλακισμένους, το βιβλίο "1000 διαφορετικά χόμπυ για να μη βαρεθείς μέχρι να τα εκατοστήσεις" σε μελλοθάνατους.

Η φωτογραφία είναι απ'τον περασμένο Απρίλιο αλλά αυτό δεν κάνει λιγότερο μαλάκα τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Συμπεραίνουμε λοιπόν πως υπάρχουν 2 εκδοχές της πραγματικότητας: 
Είτε α) ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι σκατόψυχος και κάνει κακό και σαδιστικό χιούμορ με τον πόνο του κόσμου, είτε β) ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι αθεράπευτα ηλίθιος με IQ λοβοτομημένης πατάτας.
Φυσικά, καμία απ'τις δύο περιπτώσεις δεν τον κάνει λιγότερο μαλάκα.

Οι απόψεις του στημένου εξ'ολοκλήρου απ'τον καναλάρχη Μπόμπολα κόμμα του, συνοψίζουν την αφρόκρεμα του νεοφιλελευθερισμού λέγοντας πως θα δεχόμαστε μετανάστες μόνο αν χρειαζόμαστε εργατικά χέρια,θα διαμένουν σε συγκεκριμένο μέρος και με την ολοκλήρωση της εργασίας τους θα στέλνονται πάλι πίσω στην χώρα τους.Παλιά το έλεγαν σκλαβιά.

Με αυτό προκύπτει και μια τρίτη εκδοχή,ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης μοιράζει τα σωσίβια γιατί μια μέρα θα στείλει τα παιδιά πίσω στην πατρίδα τους.
Και φυσικά,ούτε αυτό τον κάνει λιγότερο μαλάκα.

Αυτός εντάξει, είναι ο αχυράνθρωπος μεγαλοκαρχαριών τοποθετημένος στη θέση που είναι για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τους είτε με τις εκπομπές του (πχ. ξέπλυμα χροισοις αβγεις,λιμενικού) είτε με το σχηματισμό ενός κόμματος που θα πάρει ψήφους αντίδρασης στο παλιό κατεστημένο. Είναι ο Μίκυ Μάους της ελληνικής πολιτικής, ο Μάρκος Σεφερλής της κωμωδίας, ο Νίκος Ζωιδάκης της κρητικής μουσικής. Ο υπέρτατος πάτος.

Εσύ που ψηφίζεις Ποτάμι, τι πάει στραβά με'σένα;

Για επίλογο θα ήθελα να κλείσω με μια ερώτηση που πάντα στριφογυρνούσε στο μυαλό μου αλλά τώρα που είδα την φωτογραφία ήρθε ο καιρός να την κάνω: "Ειλικρινά, γιατί είσαι τόσο μαλάκας ρε Σταύρο Θεοδωράκη;"


Giannis OTravoltas




3 σχόλια:

  1. Το γεγονός ότι το σκέφτηκες αυτό το πράγμα (όχι για το προσώπο, γάμα τον κάθε θεωδοράκη ) ότι δηλαδή κάποιος εκλεγμένος βουλευτής τον απρίλιο μοίραζε ΣΩΣΙΒΙΑ σε μικρά παιδιά που σώθηκαν, με κάνει να τρομάζω, όχι απλά με το ΠΟΣΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, αλλά με το πόσο επικίνδυνος ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΚΑΤΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ.. Ανήκεις στην ίδια μάζα με τους πολεμοχαρείς χρυσαυγίτες, μόνο και μόνο για την σκέψη σου.. Οτι δηλαδή ΤΙ? ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΩΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟΥΣ? ΕΝΩ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ, ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΟΓΙΚΟ? Και άντε το έκανε αυτό που λες ο τυπάς! Δεν του είπε κανείς τπτ? Εκεινή την μέρα κανείς? Εκείνο τον μήνα? Τον άλλο? Αλλά όχι, όλοι περιμέναμε έναν τύπο σαν εσένα, να το δεί μετά απο μέρες, σε χιλιόμετρα απόσταση απο το συμβάν, μέσα απο τον υπολογιστή του και να μας πει, ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΠΑΤΑΜΙ-Σ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ!!!
    ΔΛΔ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ...ΕΛΛΑΔΑ? ΓΗ? Καλό να κράζεις, αλλά θέλει και μυαλό η κριτική, γιατί πίστεψε με είναι ΣΚΕΨΗ! Σου εύχομαι τον χειρότερο θάνατο απο τα βάθη της καρδιάς!!! Μακάρι να έτρωγαν εσένα τα ψάρια
    Είναι επικίνδυνο να υπάρχεις ως είδος, να αναπαραχθείς, να ζείς και να μου καις το οξυγόνο αφήνοντας πίσω σου κλανιές σκατά και μαύρες ηλίθιες σκέψεις.. ελπίζω να είναι με πυρά ο θάνατος σου γιατί το πτώμα σου θα μου αφήνει οξέα!
    ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΥ! ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!! ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους ρε φίλε!Επιτέλους!! :D Βρήκα τον δικό,δικό καταδικό μου hater!!Φαίνεσαι κακός,έξυπνος και με καναδυο θεματάκια θυμού κι αυτοσυγκράτησης!Είσαι ο πιο γαμάτος hater!! :D Θα σε λέω Παρασκευά! :D :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι έχεις να πεις Γιάννη, για τη λάσπη που έριξες; Διότι τώρα μάλλον κατάλαβες ότι ο Θεοδωράκης δεν μοίραζε σωσίβια, όπως ισχυριζόσουν. Ή μήπως ακόμη το ισχυρίζεσαι; (διότι τα υβρεολόγιά σου τα βλέπω ακόμη και συγγνώμην δεν βλέπω να ζήτησες...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή